Søk

Teamkraft mer enn tårnet!!

God fredag!

TeamKraft mer enn tårnet har vi valg å skrive litt om i denne bloggen

Mange vet egentlig veldig lite om hva vi i TeamKraft kan tilby våre kunder. TeamTower som står oppført på Slettevold Gård er godt synlig. Tårnet symboliserer samarbeid og felleskap, derav navnet.

Mange tror at tårnet er det vi har og er det vi tilbyr. Dette er langt ifra tilfelle.

Billedkollasjen viser TeamKraft i aksjon på Lillehammer (uten tårn), på Høytorp Fort (uten tårn), Bjørn med foredrag på Sætre (uten tårn), på Slettevold (uten tårn). Vi har samarbeide og kontor på Fredriksten Festning i Halden, og benytter utover det mange andre arenaer ifht. kundenes ønsker, (uten tårn).

Våre opplegg varer ifra 2 timer og til samlinger over flere dager. De korte seansene er for at gruppen f.eks skal få ett avbrekk, gjerne ifra en dag med hektisk møtevirksomhet.

Velger deltagerne lengre opplegg kan vi “dykke litt dypere” i hva som virkelig skal og må til for at en gruppe mennesker skal kunne fungere godt isammen.

Å bygge gode og velfungerende lag og team krever mye ifra alle over tid. Dette er som enhver annen arena hvor en ønsker å bli bedre. Gjentagelser og repetisjon er derfor meget viktig.

Om våre “verktøy” er bedre enn andres skal vi ikke si, men kombinasjonen imellom teori og praksis har iallefall ført til at nær sagt alle som har benyttet og benytter seg av våre tjenester er meget fornøyde.

For de som klarer å ha “en rød tråd” på sin veg mot ett godt og velfungerende team er sjansen for å lykkes stor. Her må det nok sies at mange har mye å lære! Ting tar tid kjære venner!!!

Ta kontakt med oss for en samtale. Besøk oss her på Slettevold, slik at vi kan fortelle litt om hele vårt konsept. Kaffen er som regel varm og den gode praten får vi også som oftest til å fungere.

Velkommen skal dere være!

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle