Søk

TeamKraft i lokalene til INNOVI SENTRUM ARENA.

God fredag!

Dere må “ut av låven for å få folk inn på låven” sa vår venn Bjørn Heidenstrøm til oss for noe tid tilbake. Slik begynte vi også forrige blogg som ble lagt ut da vi flyttet inn i INNOVI`s lokaler på Mørstad i Mysen i november 2012.

INNOVI SENTRUM ARENA utvides stadig og er iferd med å fylles opp med flere og flere spennende aktører. Pr idag er disse etablert i 3 etg. på Mørstad:

Svendsen Profil. Pixel Media Compassion Gaver og Premier Mysenposten Navigatio Forever Living 1999,Importør av varmepumper, sikkerhetsutstyr Isaksen trafikkskole Databasehuset Innovi monteringsring I tillegg har senterleder Victoria Gundersen kontorplass i lokalene.

TeamKraft har og har hatt stor nytte av å komme seg “ut av låven”. Nå er vi i et felleskap hvor mulighetene er mange. Her er det kontorlokaler for felles benyttelse. Du treffer nye og spennede mennesker. Det tenkes kreativt, noe en må gjøre dersom bedriften skal gå. Tips og hint kan utvikles i samarbeide med andre der og da osv. osv.

INNOVI har siden oppstarten i 1992 måttet tenke nytt og ikke minst være fremtidsrettet.

Når INNOVI SENTRUM ARENA etablerte seg i kontorlokalene i 3 etg. på Mørstad var tanken å samle forskjellige bedrifter og mennesker under samme tak og i felles lokaler.

I deres nye brosjyre skriver INNOVI bl.a:

INNOVI SENTRUM ARENA tilbyr kontorplasser i et godt og allsidig miljø, flere møterom, nett, print, kaffe mm. Sentrum Arena består idag av samarbeidspartnere innenfor: trykk, print, it-tjenester,skilt, profileringstjenester, media og videoproduksjon, fakturering og regnskap,velværeprodukter, web-tjenester, trafikkopplæring, personlig utvikling og samarbeidstrening, salg, markedsføring, internasjonalt bistandsarbeide mm.

Ønsker dere utvikling, vekst, synlighet, kolleger i et spennende og kreativt felleskap ta kontakt.

Som nevnt så er vi i TeamKraft meget fornøyd med både stedet og menneskene rundt. Plass har vi nok av i låven, det går ikkle på det, men at Bjørn hadde rett i sitt utsagn “dere må ut av låven for å få kunder inn på låven” er ikke vi det minste i tvil om. PÅFYLLERE i hverdagen er viktig. De er rundt oss på MØRSTAD.

God helg!

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle