Søk

“NÆRVÆRSPROSJEKTET” FORTSETTER!

God tirsdag!

“Nærværsprosjektet” går snart igang med ny gruppe. Dato for oppstart er satt til 7.2. og henvendelsen har som tidligere gått ut til Eidsberg, Marker og Trøgstad kommuner Flest deltagere har det så langt vært fra Eidsberg, og tilbakemeldingene er meget gode.

Prosjektet har som mål å hjelpe sykmeldte i kommunene tilbake i jobb. Etter å ha holdt på i snart 2 år, med 5 forskjellige grupper viser det seg at dette er til hjelp for mange.

“Nærværsprosjektet” går over 12 uker – oppmøte 3 dager i uken, med 4 timers aktivitet pr dag. Det er TeamKraft på Slettevold Gård i Eidsberg som har ansvaret for det hele.

Våre mål er bl.a: -deltagerne skal bli sett og hørt -de skal ta egne valg/sette egne grenser -den enkelte skal føle seg verdsatt og det handler også om å: -gi folk muligheter -om å ivareta -legge tilrette -få motivasjon til kanskje å prøve noe nytt.

Billedkollasjen viser Frede i “ivrige” samtaler med Hilde og Siren. Hilde Sylliaas fra Høgskolen i Oslo og Akershus følger prosjektet og er en meget god støttespiller for oss. Nærområdene våre er unike. Her fra turer til Linnekleppen og kano på Mysenelva. Laavoen på Slettevold er til for å brukes. En god prat med god mat og drikke går som regel “rett hjem”

MESTRING-GLEDE-FELLESKAP med Mennesket i fokus!

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle