Søk

Med MENNESKET i sentrum og forebyggende arbeide.

2-3.9.2013 hadde TeamKraft besøk ifra lederne og imamer fra 8 forskjellige moskeer i Oslo. I tillegg var ledere og representanter fra Grønland politistasjon, Bydel Gamle Oslo barnevernet og ungdomsorganisasjonen FRIGO med. Samlingen ble betegnet som en suksess og historisk.

I helga rullet det inn en buss på ny her i Mysen. Fra hovedstaden med ungdommer fra nevnte moskeer, fra politiet på Grønland, fra Ungdom mot Vold.

Vi snakker om oppfølging og forebyggende arbeide, hvor MENNESKET er i sentrum. Prosjektet er igangsatt av ovennevnte representanter hvor jeg igjen vil trekke frem Erik Andersen fra forebyggende tjeneste ved Grønland politistasjon i Oslo. (nærmere presantasjon senere).

Billedkollasjen viser ungdommen og ledere på veg ut av bussen på Slettevold Gård med pressen “hakk i hel” (egen blogg) Kort innledning og velvalgte ord til en lydhør forsamling på møterommet før div. aktiviteter blir igangsatt.

Det er greit å fremstå som et team med lik bekledning når en skal jobbe med samarbeidstrening og relasjonsbygging. Åge, Per, Siren og Are, tar seg godt ut i det flotte været. TeamKraft har allerede fått mange og positive tilbakemeldinger på bl.a våre nye ytterjakker fra Svendsen profil, som holder til i Innovis lokaler i tredje etg. på Mørstadsenteret i Mysen.

Nok engang opplever vi fornøyd ungdom hvor smilet, latteren og gleden sitter løst. Kl 2230 var det fortsatt stor aktivitet under “tårnet på garden” Fotball er populært folkens!

Laavoen begynner å ta form. Litt gjenstår, men bålet er som dere ser på plass. Ett trekkplaster for de fleste og ikke minst godt og varmt i høstkulda.

Det kommer flere blogger fra samlingen!!!

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle