Søk

Hoppfolket på besøk igjen!

Mandag og tirsdag hadde ledelse/trenerteam og den norske hoppkomiteè hyppige møter og evaluering etter sesongen 2011/12 hos TeamKraft

De fleste kom rett ifra vinterens siste renn som ble avviklet ifm. NM på Voss.

Det er alltid hyggelig å ha våre hoppvenner på besøk. Igjennom 4 år har vi hatt et tett og nært samarbeide. Avtaler for nye 4 år er som tidligere nevnt skrevet.

Det skjer mye rundt våre hopplandslag. Utfordringene er store og mange. Hvordan beholde/få publikum i bakken? Hvordan rekruttere nye talenter. Det må tenkes både ett, fem og ti år frem. Samfunnsutviklingen kjenner vi alle til.

Norges Skiforbund hopp har sine hoppskrifter som de jobber etter. Her har mange mye og lære. Vi i TeamKraft har stor sans for folderen som ble utarbeidet for noen år tilbake. RESPEKT-YDMYKHET-GLEDE er uthevet på bakerste side. Dette passer godt til våre egne MESTRING-GLEDE-FELLESKAP.

Billedkollasjen forteller sitt Pauser legges også inn både til bespisning og en god uformell prat. Tidlig opp for fysisk fostring etter ovenatting i 4-6-8 m.rom på Høytorp Fort. En jordnær og enkel “gjeng” å jobbe isammen med. Det forlanges ikke mye!!

Vi i TeamKraft ønsker våre hoppere lykke til videre og ser frem til et fortsatt godt samarbeide.

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle