Søk

Østfold Fylkeskommune på besøk i Indre Østfold

God kveld!

For noe tid tilbake fikk vi en forespørsel fra Brynjard Rønningen (permisjon fra rektorstillingen ved Mysen vg. skole, nå konstituert fylkesdirektør frem til nyttår.) fra Østfold Fylkeskommune om TeamKraft kunne bistå under en samling som fylkeskommunen skulle ha på Scandic Brennemoen onsdag til torsdag denne uken. Ca 40 ansatte var med og tilbakemeldingene tyder på at de fleste var meget fornøyd med oppholdet:

Hei! Tilbakemeldingen som jeg har fått har vært ensidig positive. Det første samtaleemnet som møtte meg i dag tidlig var «magic stick» og «T». Folk var kjempeengasjert og overføringsverdien til hvordan vi forholder oss til en og samme oppgave på ulike måter fungerte glimrende.

Besøket på Høytorp Fort var en super opplevelse. Det var en del som var litt skeptiske i forkant fordi vi skulle være ute og noen fryktet «tåpelige selskapsleker», men i etterkant var det en enstemmig tilbakemelding om at både stedet og opplegget var kjempebra. Det er et tankekors at ingen kjente til stedet fra før. Jeg er sikker på at det blir noen flere besøk i Indre fremover. Svein Syversen solgte også vårt distrikt på en utmerket måte.[attach 1]

TeamKraft takker for oppdraget og ikke minst de gode tilbakemeldingene! Flere besøk satser vi også på!!!!!

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle